יצירה על הפארק!
סוגי דירות: דופלקס / דירה / מיני פנטהאוז / פנטהאוז
סוגי חדרים: 4/5/6 חדרים
מס' דירות בפרויקט: 63
יצירה על הפארק בלב פתח תקווה
לבחירתכם:
- דירות 4 חדרים, 5 חדרים, 6 חדרים
- מיני פנטהאוז 5 חדרים, פנטהאוז 5 חדרים ו- דופלקס 7 חדרים
פרויקט ART PARK מבית קבוצת גבאי הינו פרויקט ייחודי המשלב בין השלווה של הפארק והנוחות של החיים במרכז העיר.
2 בניינים בעיצוב אדריכלי מוקפד עם מפרט עשיר, הנבנים ברחוב ארלוזורוב, בצמוד לפארק יד לבנים ומוזיאון פתח תקווה, בקרבת גן החי, קרוב לפארק פתח תקווה, קניון אבנת, ביה"ח בילינסון ותחנה עתידית של הרכבת הקלה עם גישה נוחה לצירי תחבורה מרכזיים.
*אנו עובדים בכפוף להוראות משרד הבריאות ותקנות התו הסגול
*קיים משרד בעל נגישות לבעלי מוגבלויות בבית טויוטה (ק.15) בל אביב.
יום מכירה | כתובת | גוש חלקה | סוג נכס | חדרים | קומה | מ"ר | סכום | מגמת שינוי |
---|
מפרט הבניין
מפרט הדירה
חדרי רחצה
חשמל ותקשורת
מטבח
הפרטים הנ"ל הינם למסירת מידע בלבד ואינם מהווים כל התחייבות החברה.
את החברה מחייב ההסכם והמפרט הטכני לפי חוק המכר שעליו יחתמו החברה והרוכשים.
ט.ל.ח.
קבוצת גבאי
מסורת של מצוינות בבניה
קבוצת גבאי הינה חברה לייזום, פיתוח ובנייה בתחום הנדל"ן. החברה צברה לא מעט מוניטין של חברה איכותית, יצירתית ויציבה בזכות פרויקטים בפריסה ארצית.
החברה חורטת על דגלה ערכים כמו: מצוינות, איכות, בטיחות, קדמה ושירותיות הודות לתגובה המהירה בתנאים משתנים ומתן שירות קשוב ללקוחותיה.
חשוב לנו לצמוח יחד עם הלקוח ולכן אנו מקפידים להציע ללקוחותינו שירות ברמה הגבוהה ביותר - תכנון חכם ומדויק, איכות בניה ללא פשרות, התחשבות בפרטים הקטנים ואחריות אישית כלפי כל אחד מהדיירים החל משלב תהליך הבנייה ועד לאכלוס.
בחרת קבוצת גבאי, בחרת איכות חיים שאין שנייה לה.