Nadlan.com
קרדן נדל"ן זכתה במכרז של מנהל מקרקעי ישראל להקמת שכונת מגורים של 352 דירות בעיר לוד.
המתחם בשטח של כ-25 דונם ממוקם במרכז העיר, בשכונת רמת אלישיב. קרדן נדל"ן תשלם בתמורה לקרקע כ-180 אלף שקל ותבצע על חשבונה פינויים ועבודות פיתוח.
בכוונת קרדן להכניס שותף לפרויקט בשיעור 30%. עפ"י תנאי המכרז התחייבה קרדן נדל"ן לפנות מספר מחזיקים בקרקע שגרים במתחם כיום. בנוסף, כחלק ממטלות המכרז, החברה תבצע את עבודות הפיתוח במתחם הכוללות כבישים פנימיים בשכונה, מדרכות ותשתיות ביוב ומים. כמו כן, במרכז המתחם מתוכנן שטח ירוק גדול לרווחת תושבי השכונה.
שכונת המגורים תכלול בניינים של 6-10 קומות , ומיועדת לציבור הדתי. בשטח צמוד בשכונה נבנה לפני כשנתיים פרויקט של כ-80 דירות אשר אוכלס ע"י ציבור דתי. לדברי אהרון אטיאס אשר ישווק את פרויקט המגורים, כבר כיום קיימת התעניינות אצל עשרות משפחות שיצרו קשר ומעוניינות לגור בפרויקט. הפרויקט המתוכנן מיועד למכירה בשלמותו לקהל ציוני דתי שמרחיב בימים אלה את הגרעין התורני בעיר.
הפרויקט יכלול דירות 4 חדרים במחיר של כ-720,000 שקלים, דירות 5 חדרים במחיר של כ- 860,000 שקלים ודירות בנות 6 חדרים בכ-1,000,000 שקלים.