Nadlan.com
אי.די.בי, חברה לפיתוח, הודיעה היום לבורסה של תל אביב שעיריית לאס וגאס אישרה זכויות בניה גדולות יותר לפרויקט פלאזה בעיר.
הפרויקט מתבצע באמצעות חברה מיוחדת שהוקמה לצורך זה והנקראת ELad IDB Las Vegas LLC והמוחזקת בחלקים שווים על ידי חברת אי.די.בי וחברת אלעד שבבעלות איש העסקית יצחק תשובה.
הפרויקט שנבנה על חורבותיו של מלון פלאזה יכלול מלבד בית מלון וקזינו גם מרכז מסחרי ומגדל דירות יוקרתי.
במקביל, אי.די.בי הודיעה היום שהיא בוחנת להרחיב את עסקיה בלאס וגאס, על ידי הרחבת חלקה בשני פרויקטים שמוקמים בעיר , מגדל דירות יוקרה בשם QUEENSRIDGE TOWERS ומרכז מסחרי בשם TIVOLI .
אי.די.בי מחזיקה כ 15% מהבעלות בכל אחד מהפרויקטים האלו והיא הקצתה 240 מיליון דולרים כדי להגיע להחזקה של 40%. בהמשך אי.די.בי תבחן את האפשרות להגיע לשליטה מלאה בשני הפרויקטים.